Part superior de la pàgina
Inici del Contingut

Doble titulació: Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Turisme    

La Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida ofereix la Doble Titulació en Administració i Direcció d’Empreses i en Turisme amb la voluntat de proporcionar de manera conjunta la formació de l’estudiantat en els coneixements i les competències pròpies d’ambdues titulacions. Per un costat, l'alumnat adquireix els fonaments del sector turístic, un dels més dinàmics del país; i per l'altre costat, se'l capacita per gestionar i dirigir empreses i organitzacions turístiques. Constitueixen dos graus que es complementen i s'integren, perseguint la formació de professionals de l’empresa altament preparats amb coneixements especialitzats de l’àmbit turístic. S’incrementa, així, la qualificació professional dels titulats, ampliant, al mateix temps, les seves perspectives d’ocupabilitat.

Completant aquest doble itinerari s'assoleixen, en cinc anys, tots els continguts i competències propis dels dos graus, obtenint així els títols de: 

  • Grau en Administració i Direcció d'Empreses i
  • Grau en Turisme

 La professió per a la qual es capacita els graduats i les graduades un cop finalitzat l’itinerari formatiu de la doble titulació ADETUR és la d'ECONOMISTA, especialitzat en Empresa Turística.

Si t'interessa la gestió empresarial i vols aplicar-la en un dels sectors més dinàmic del país, aquesta és la teva oportunitat!

Per a més informació podeu contactar amb la coordinadora: Berta Ferrer

 

true